Jocibusz személyszállítás


Szíves figyelmébe ajánljuk személyszállítási szolgáltatásunkat, mely akár már 1 fő esetén is igénybe vehető. Az Ön gondtalan szórakozásához mi biztosítjuk a kényelmes buszt és a szakképzett sofőrt! 

Balatonfüredi telephelyes 8 és 18 személyes minibuszainkkal állunk rendelkezésére, de nagyobb létszám esetén is tudjuk a megoldást – egyedi igényeket, kéréseket is készséggel teljesítünk. Partnereinkkel együtt azért dolgozunk, hogy Ön, a Balaton-felvidéken töltött ideje alatt tartalmas és kényelmes kikapcsolódást találjon, legyen szó bortúráról, kirándulásról, vagy akár családi rendezvényről. 

Szolgáltatásaink:

Személyszállítás bel- és külföldre:

  • családi kirándulásra
  • bortúrára, esküvőre
  • legény és leánybúcsúra
  • focimeccsre
  • városnézésre
  • repülőtérre.
  • Vállaljuk zenekarok, óvodások iskolások szállítását. 

Igény esetén gyermekülést, kisállatnak szállítódobozt, sofőrszolgálatot is biztosítunk.

Árainkat a távolság és a kocsikihasználtság függvényében egyedileg határozzuk meg. 
Személyre szabott árajánlatunkért bizalommal forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

Reméljük hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!


Amennyiben utazni szeretne, vagy további információra van szüksége keressen minket alábbi éjjel nappal rendelkezésre álló elérhetőségeink valamelyikén:

Jocibusz személyszállítás, Balatonfüred (0-24 h)

Telefonszám: +36-70-5579-770
Email: jocibusz@gmail.com

 

* Felhívjuk Tisztelt leendő Utasaink figyelmét, hogy az autóbusszal történő személyszálítás esetén a szolgáltatást a kötelező vezetési és pihenőidők megtartása mellett tudjuk teljesíteni (Nemzetközi AETR 561-es, 563-as rendelet ). A közúti forgalmi viszonyok változásából adódó késésekért felelősséget nem tudunk vállalni.