építőipari állvány

Biztos lábakon álló építőipari állvány

Szeretnénk eredményesen elvégezni a munkánkat lakásépítés során? Ebben az esetben kihagyhatatlan olyan termékek beszerzése, mint az építőipari állvány.

Azok a cégek, amelyek komolyan foglalkoznak az ingatlanok felújításával építésével mindenképpen kell rendelkezzenek ilyen jellegű elemekkel. Természetesen a piacon több kivitel áll rendelkezésre, azért akad miből válogatni. A típusok között igen kedvelt a PERI UP Flex moduláris építőipari állvány. Ez nem véletlen, hiszen precíz kiképzésének köszönhetően olyan rendszer raszterekben alakíthatók ki a végső felületek, amik még a bonyolult geometriájú homlokzatokhoz is könnyen illeszkednek.


Gyorsan szerelhető és különösen tartós építőipari állvány


A PERI UP Flex építőipari állvány rugalmas igazítása révén gondoskodik a remek illeszkedésről. Ilyen formában a felületéről való munka nem fog kihívást okozni. A kialakítás függvényében akár 6-os teherosztályig minden további nélkül terhelhető. Természetesen az sem mindegy mennyire egyszerűen szerelhető az építőipari állvány.

Valamint a magas biztonsági faktorra szintén fontos adni, ami hiányában sérülések merülhetnének fel. Ez szinte teljesen kizárt, amiről a botlásmentesen illeszthető, csúszás biztos járótáblák gondoskodnak. Gravity Lock segítségéve az ékes hevederfej a saját súlyánál fogva beleilleszkedik a rozettába, ami egyszerűsíti az építőipari állvány felállítását, továbbá a rögzítési feladatokat gyorsítja. A peri.hu weboldalon részletesen megismerhető az összes meghatározó műszaki adat, amik pontos képet építenek fel a termékről. A befektetés garantáltan megtérül.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük